Cykling i eventyrlig natur

Kom ned og kom ud

Kom ned i gear. Ned i tempo. Dér, hvor tiden står stille og samtidig går alt for hurtigt. Ude, hvor kragerne vender. Helt der ude, hvor man bliver væk i landskabet. Væk i nuet. Og væk i cyklens stille knurren. Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark.

Her begynder cykelturen.

 Aborrebjerg

Unikke naturoplevelser

Sadel op og lad op. Slip tankerne fri og se naturens lune fra cyklen. Oplev med krop og sjæl, uden kalendere, uden tid og uden planer. Stig på cyklen og kør langs kysten, langs klinterne og ud i skovene. Kør gennem byer, stop for et øjeblik og nyd øjeblikket.

Cykelferie er en af danskernes foretrukne måde at holde aktiv ferie på, hvad end det er med børnefamilien eller voksne. SydkystDanmarks natur tilbyder ruter langs Danmarks længste kystlinje på toppen af fantastiske klinter. Cykelturen er dog meget mere end storslået natur og lange strækninger på sadlen, det er også muligheden for at besøge nogle af de hyggelige og lokale gårdbutikker langs vejen eller for et stop på unikke naturperler langs vejene. Tag langs panoramaruterne, udfordre dig selv på mountainbikeruter som Fruens Plantage eller Klinteskoven på Møn eller tag familien med langs landskabets flade, lange strækninger, hvor børnene også kan følge med. Skab øjeblikke, minder og oplevelser sammen i SydkystDanmark.

Cyklister Svinø Strand 

Overnat i nærheden

Nyd naturen og hinanden. Tag en overnatning ude hvor naturen byder velkommen. Camp Møns Klint skaber rum for feriedrømme med mulighed for camping i naturen, tæt på Møns Klint. Overnat midt i den danske natur med uendelige muligheder for unikke naturoplevelser. Hos Camp Møns Klint hersker en iver efter eventyr, fantasier og exceptionelle naturoplevelser og en lyst til at opdage og udforske det ukendte.

Del denne side

SydkystDanmark anbefaler:
Fantastiske ruter med Camp Møns Klint som base
Panoramaruten - Danmarks Bjergetape
Panoramaruten - Fed, Fjord og Fosiller
National cykelrute N7
Enø og Karrebæksminde
Cykelture 88 - Munkevejen
Cykeltur på Panoramaruten 424 "Eventyrlig idyl"
Cykeltur på Panoramaruten 426 "Drama på Klinten"
National cykelrute N9 "Berlin-København"
Cykeltur på Panoramaruten 423 "Den søde tur"
Cykeltur på Panoramaruten 422 "Ø-hop"
Danmarks Borgcenter
Vandsport ved kysten

sup