Camping i SydkystDanmark

Afslappet ferie i storslået natur med højt til himlen og den kulsorte stjernehimmel. Kun en time fra København finder du SydkystDanmark.

Her er der masser af campingmuligheder, outdooraktiviteter, afmærkede cykelruter, naturskønne vandreture og gode fiskesteder. Kom hjem med sjove og hyggelige minder fra ferien. SydkystDanmark har Danmarks bedste campingpladser, tæt på kysten og i god kvalitet.

Campingferie i SydkystDanmark - ferie som man næsten ikke kan vente med!

Camping med ro og hygge

Camping med ro på

Trænger I til at sætte tempoet ned i en travl hverdag? I SydkystDanmark findes flere små og idylliske campingpladser omkranset af den skønne natur med plads til ro og fordybelse.  

Campingpladser i børnehøjde

Vi har samlet en liste over de campingpladser, der er helt perfekte til ungerne - her er masser af sjov og aktiviteter, som kan skabe rammerne om den perfekte familieferie!

Camping ved vandet

Camping med stranden som nabo

Drømmer I om en forfriskende morgendukkert indenfor gåafstand eller en skøn sandstrand i baghaven? Så skal I vælge en af de naturskønne campingpladser, der ligger klods op ad vandet!

Camping i luksushytte

Luksuscamping

Er I ikke fans af det lille trepersoners telt? Så prøv en af de luksuriøse hytter der findes i SydkystDanmark - her kan I tage på campingferie i naturen, uden at give afkald på komforten.

Karrebæksminde Kanal

Mere inspiration til ferien i SydkystDanmark

Få mere inspiration og læs mere om ferie på Sydsjælland og Møn her. Med alverdens muligheder, attraktioner og andet, er her noget for enhver smag!

Dark Sky over Møns Klint - Oplevelser på Møn

Dark Sky – Nordens flotteste stjernehimmel

Camping er den perfekte ferieform til at opleve stjernerne - her er I tætte på naturen og lysforureningen er ofte meget lavere end i byerne. Læs mere om hvordan Dark Sky kan opleves her.