bonbon-land-skildpadden-soeloeven-forlystelser-tema-park-sydsjaelland

BonBon-Land | Kort og godt om oplevelsen!

BonBon-Land er præget af godt vejr, samt latter og skrig fra forlystelserne på denne dag. Den ene familie efter den anden samles om caféerne, restauranterne og de grønne områder for at få lidt frokost inden børnene igen styrter ud efter den næste forlystelse. 

Der lyder et skrig på vej ned af rutschebanen, inden båden rammer vandet og plasker helt op på gangarealet hvor vi går .. den rotte-formede båd er fyldt med grinende piger, som lige har været igennem Vandrotten og tydeligvis er blevet ramt af vandet efter plasket. Heldigvis er vejret godt, så de tørrer vidst hurtigt!

Familie på udflugt i BonBon-Land

Oplevelser for hele familien!

Vi møder familien, som tålmodigt venter mens pigerne skal se deres billede fra forlystelsen. Pigerne er kusiner og nogenlunde jævnaldrende mellem 11 og 15 år, samt to små, generte piger. Den ene del af familien er fra Haslev, mens den anden er fra København, og altså er taget herned på udflugt. 

De 3 piger har været i BonBon-Land flere gange før, men altså kun 1 times tid den dag vi møder dem. De har dog alligevel nået at prøve en del, og har en klar forventning til hvad de skal prøve af forlystelser resten af dagen.
Favoritterne står helt klart! Svend Svingarm, Bæver Rafting og Hundeprutten - gerne så mange gange som muligt!
De glæder sig over udvalget af forlystelser, da det ikke er dem alle sammen, som er lige pjattede med de vilde forlystelser. Derfor synes de, at det er dejligt med så meget forskelligt at vælge i mellem, så der er plads til at prøve noget værd for sig og sammen.

Fun Fact: Bæver Rafting er Nordens længste raftingbane!

Familie på udflugt i BonBon-Land

Det er nok også mest for de mindstes skyld, da de stiller sig i kø til Blæksprutten. Men de store piger elsker at se deres småsøskende grine og være glade, så de kan altid overtales til at prøve diverse forlystelser for børn.
For både pigerne og resten af familien er BonBon-Land et så hyggeligt sted, for både børn og voksne, at man oftest vender tilbage og bruger tid sammen her. Børnene kan løbe rundt og hygge sig med forlystelserne, mens forældrene kan sidde på de grønne områder, eller de mange andre steder og følge med i hvad børnene foretager sig.

Forlystelse i BonBon-Land: Dragen

Derudover foregår her blot en masse aktiviteter, som er sjove for børn. Og det elsker familien! Hen over sommeren og resten af året er der begivenheder i børnehøjde. Trylleshow, bogstavløb, sommershows, Ramasjangmysteriet og naturligvis BonBon-Lands Hallohviin i efterårsferien! Det er noget familien kan samles om, og de helt små piger elsker forlystelsesparkens maskotter, som hver dag går rundt og hilser på alle børnene og deler autografer ud.
Som noget nyt, er der dansekonkurrencer blandt maskotterne og de små elsker det! Se hvordan Henry Hundeprut og Viggo Vildsvin danser herunder:

3 hurtige om BonBon-Land:

1. Du kan komme tilbage dagen efter helt gratis! Husk blot at få et stempel og udfylde din 2. dagsbillet!

2. BonBon-Land har vejrgaranti! Hvis du køber en billet til en fastsat dato og klikker "Tilføj Vejrbillet", så kan du frit benytte billetten en valgfri dag inden for 7 dage, hvis vejrudsigten skulle love regnvejr.

3. Hvert år sælges der mere end 60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser (svarende til én lang pølse på 25 kilometer)

Del denne side

BonBon-Land

Gartnervej 2
4684 Holmegaard
+45 5553 0700
Mail: Send den her
www.bonbonland.dk 

Det synes gæsterne om BonBon-Land

BonBon-Land på TripAdvisor

3,5 i bedømmelse, mener anmelderne!

"Dejligt familiested"

"Super sommerferieaktivet for HELE familien"

"Et herligt forlystelses sted for børn og voksne"