600 km kyst lokker med uanede muligheder

Nyd livet ved SydkystDanmarks smukke kyster

600 km kyst lokker med uanede muligheder

Blå oplevelser i SydkystDanmark

SydkystDanmark er begunstiget af en utrolig lang kystlinje, så her er næsten uanede muligheder for oplevelser både på, i og ved vandet. Uanset hvor I opholder jer i regionen, har I højest en halv times kørsel til kysten, så her vil strandene, kystområderne, de utallige småhavne, havet og alle de mange aktivitetsmuligheder med havet i centrum med garanti blive en stor del af jeres ferieoplevelse.

På denne side præsenterer vi nogle af de mange "blå" oplevelsesmuligheder, I kan se frem til på en ferie i SydkystDanmark.

Kysten ved Møns Klint
Udsigt fra Møns Klint

Enestående natur og masser af kyst

På en ferie i SydkystDanmark har I mere end 600 km kyst at boltre jer på, så her er næsten uanede muligheder for oplevelser både ved, i og på havet.

Besøg SydkystDanmark - Her begynder historierne!

Omkring Vordingborg finder du noget af Danmarks bedste vand til alverdens oplevelser - dyk ned i historien og se videoen

"Bobåden" i Stege Havn

Lej en tønde at sove i

Kommer I i egen båd til SydkystDanmark, kan I nyde områdets flotte kyster og hyggelige havne fra første parket, men også uden egen båd er der mange muligheder for at vågne op med havet som nabo. 

Morgenstemning i Rødvig Havn

Hyggeligt havneliv

Om du er landkrabbe eller søulk, så er SydkystDanmarks mange hyggelige småhavne et godt sted at hænge ud, hvis du er til autencitet, maritim stemning og duften af hav og tjære.

Kanosejlads på Susåen

Vandsport for enhver smag

Med SydkystDanmarks lange kystlinje følger også en masse hav og ikke nok med det! I baglandet har I Sjællands længste å. Med alt det vand er der lagt op til vandsport for enhver smag!

Nyd de dejlige strande på Feddet

Badeferiens bedste badestrande

Ferie ved Danmarks længste kystlinje lyder jo som den perfekte badeferie - og det er det også! Vi viser vej til nogle af områdets bedste strande. 

Karrebæksminde Kanal

Mere inspiration til ferien i SydkystDanmark

Få mere inspiration og læs mere om ferie på Sydsjælland og Møn her. Med alverdens muligheder, attraktioner og andet, er her noget for enhver smag!

SydkystDanmark kataloget 2017 - Bestil det her

Bestil vores kataloger og destinationskort

Her kan du bestille vores kataloger - dem alle eller blot enkelte af dem, samt et kort over SydkystDanmark. Du har således noget at tage med på turen, som du kan lade dig inspirere af