Besøg eventyrslottet Gavnø

Det historiske og smukke Gavnø Slot byder på en oplevelsesrig dag for alle. Oplev det gamle slot og tag en gåtur i den storslåede park, hvor I let kan finde oplevelser til en hel dag!

Gå på opdagelse i slottet
Gavnø Slot er et flot eventyrslot i rokokostil, som blev til for mere end 600 år siden, og var oprindeligt et nonnekloster for adelige jomfruer – og er i dag et af SydkystDanmarks perler.

Gavnø er for hele familien – børn og voksne i alle aldre! Brug en dag på Gavnø, hvor I kan få den fulde eventyroplevelse. Tag turen rundt på slottet, hvor I blandt andet finder Nordens mest farverige kirkerum i Slotskapellet. Herefter kommer I til malerisamlingen, som indeholder ca. 1.000 malerier i samlingen samt Nordens ældste bevarede portrætter, der blev malet omkring år 1460. Gå videre på opdagelse i særudstillingen, de faste udstillinger, og de gennemrenoverede smukke sale og værelser.

Gavnø Slot - Fotograf: Steen Knarberg

Foto: Steen Knarberg

Idyllisk og spændende park
Begiv dig ud i den romantiske slotspark omgivet af sæsonens smukke blomsterbede med udsigt ud over vandet. Gavnø står for Danmarks største tulipanfestival i slutningen af april og i maj hvert år.
Slotsparken byder også på mange andre spændende oplevelser lige fra afrikanske bjerggeder til sit helt eget sørøverland. I kan gå en tur i ’De 6 Sansers Have’ eller i den romantiske Rosenhave. Eller I kan besøge dukkeudstillingen i det idylliske bindingsværkshus (som indeholder over 3.000 dukker). Parken har også et stort sommerfugleland, hvor du kan finde sommerfugle med oprindelse fra mange forskellige lande.

Gavnø Tulipanfestival


Mærk adrenalinen

Måske er I mere til de udfordrende og nervepirrende oplevelser. Dem har Gavnø naturligvis også! Gavnø GoFly er forhindringsbaner i trætoppene for hele den aktive familie og vennerne. Den højeste trætopbane er hævet 15 meter over jordens overflade, mens den længste svævebane er 149 meter lang. Der er altså rig mulighed for at få pulsen op, når man hænger i spænderne og skal igennem diverse udfordringer, eller når man kaster sig ud fra platformen for at nå den anden ende af svævebanen. Der er selvfølgelig også baner for de mindre børn. Disse er maks. hævet 4 meter over jorden. ALLE skal igennem et kort introduktionsforløb ved ankomst.

Gavnø Go Fly

Nyd et godt måltid og en øl fra Danmarks eneste slotsbryggeri
Gavnø tilbyder dig et udvalg af hjemmelavet mad, kager og drikke. Uanset din appetit er der flere gode valgmuligheder - Herskabsgartneriets afgrøder, Gavnøs kvæg og vildt indgår så vidt muligt efter sæson i Café Tulipanens menuer og tilbydes at indgå i de menuer, der serveres i Slotsbryggeriets selskabslokaler til møder, konferencer og bryllupper.
Det er også muligt selv at medbringe mad, som kan nydes i parkens picnic-områder.

Når I er på Gavnø, skal I selvfølgelig også forbi slotsbryggeriet. Danmarks eneste slotsbryggeri ligger nemlig på Gavnø, og blev etableret i 2008. De gamle avlsbygninger fra 1800-tallet huser slotsbryggeriet, men også lokaler med en masse faciliteter til, blandt andet bryllupper, fester, møder og konferencer i det autentiske, historiske og rustikke miljø.
Der produceres 14 varianter af øl, og der kan arrangeres ølsmagninger. Her får du indsigt i den kunst det er at brygge øl, samt fortællinger og historier om øllet, bryggeriet, processerne og meget mere. Slotsbryggeriet har frem til 12 august åbent dagligt fra klokken 12 til 16, og byder selvfølgelig på friskbryggede øl

Gavnø Slotsbryggeri

Del denne side

Gavnø Slot

Gavnø 2
4700 Næstved
Tlf: +45 55 700 200
Mail: info(at)gavnoe.dk
Web: www.gavnoe.dk

Gavnø Classic Autojumble 2019
Glem ikke Danmarks største Tulipanfestival

Danmarks største Tulipanfestival på Gavnø

Gavnø Slot er autoriseret turistinformation

Turistinformation

Læs mere om slotsparken

Gavnø slotspark