Hyggelige barer og værtshuse i Næstved

Barer, værtshuse og andre ”vandingshuller”

En shopping- eller sightseeingtur til Sydsjællands største by Næstved kan godt være en stor mundfuld, så I får sikkert behov for at hvile benene og fylde depoterne op. Eller måske er der bare brug for en ”parkeringsplads” til manden, mens fruen svinger kreditkortet. Lige meget hvad, er der mange hyggelige barer og værtshuse i Næstved, der kan løse ”problemet”.

Bodegaen og vinstuen Underhuset ligger lige i hjertet af Næstved og er et godt sted at nyde et glas øl – enten i det hyggelige kælderlokale eller på den udendørs terrasse, hvis vejret tillader det. Om sommeren kan der også nydes live musik hver fredag mellem klokken 17 og 20. 

Et andet populært drikkested er The Old Irish Pub, hvor der er rig lejlighed til at gå på opdagelse i det store øl-, whisky- og spiritussortiment. I weekenderne er der levende musik, og ud på de små timer fungerer pubben også som natklub for et modent publikum. 

Smil Lounge Bar er også et godt sted at søge til, når tørsten melder sig. Stedet er indrettet med tre forskellige afdelinger: En pejsestue med Chesterfieldmøbler og New York-inspireret rå murstensvægge, en barafdeling og en hygge-/danseafdeling. Cocktailbaren inviterer fra tid til anden på særlige arrangementer som f.eks. whisky- og portvinssmagning.

The Beach er en af Næstveds populære barer, hvor der ikke bare bydes på farverige drinks, øl og vand, men også nye og afprøvede events, som fx stand-up shows og den månedlige talentkonkurrence ”The Beach Talent”.

Glød Cocktailbar og natklub er indrettet i et hus fra 1855, og de gamle fritlagte bjælker, de rå vægge og de blyindfattede ruder er med til at gøre stedet til nok Næstveds hyggeligste cocktailbar. Her kan I med andre ord søge til, hvis I er på udkig efter en god cocktail, serveret i unikke omgivelser i en varm og hyggelig atmosfære.

 

Læs mere om shopping på Sydsjælland og Møn

Del denne side