Grib sommerens mange oplevelser og aktivitetsmuligheder i SydkystDanmark

Aktiviteter og events i SydkystDanmark

Grib sommerens mange oplevelser og aktivitetsmuligheder i SydkystDanmark

Aktiviteter og events i SydkystDanmark

Der venter mange oplevelser på en tur til Sydsjælland og Møn, og det er både om I er til natur, sjov med ungerne, kunst og kultur eller gastronomi. Er det unikke naturoplevelser, der trækker, så glæd jer til Møns Klint, den betagende stjernehimmel over Nyord og Stevns Klints fantastiske historie. Er det kulturelle oplevelser, I kigger efter, så tag på galleri-turné eller fyr den af på en sommerens mange udendørs koncerter. Eller kom tæt på Danmarkshistorien på Danmarks Borgcenter eller ved besøg på en af områdets mange herregårde. Grib for jer af sommerens alsidige eventprogram med alt fra Open Air koncerter og kammerfest til hyggelige markedsdage og livlige byfester. Rigtig god fornøjelse og velkommen til!

Fransk forår i Præstø
Danmarks Borgcenter

Oplevelser for hele familien

Ungerne kommer ikke til at kede sig på en ferie i SydkystDanmark, for her er rigtig mange familieattraktioner at vælge imellem, og flere af dem har sommeren igennem et hav af sjove events på programmet. 

På vingårdsbesøg

På tur med vennerne

Er du på livsnydertur med kæresten eller vennerne, så er her en stribe forslag til hyggelige aktiviteter i SydkystDanmark, I kan glæde jer til. Her er både noget for de magelige og de mere ambitiøse!

Gavnø Classic Autojumble

Årets top 7 events

Der er altid noget at komme efter på Sydsjælland og Møn. Her er fem unikke oplevelser, der er en rejse værd i sig selv! Oplev fx Gavnø Classic Autojumble med flere hundrede veteranbiler fra nær og fjern.

Smag på Stevns - Aktiviteter og events på Sydsjælland og Møn

Aktivitetsliste: Det sker - måned for måned

Sydsjælland og Møn byder jer velkommen med en lang række events for både børn og voksne. Besøg vores eventkalender og find jeres egne favoritter. 

Karrebæksminde Kanal

Mere inspiration til ferien i SydkystDanmark

Få mere inspiration og læs mere om ferie på Sydsjælland og Møn her. Med alverdens muligheder, attraktioner og andet, er her noget for enhver smag!

Bestil/download vores katalog og destinationskort

Her kan du bestille eller downloade vores katalog samt et kort over SydkystDanmark. Har du brug for mange eksemplarer? Så send din bestilling via info@vism.dk