Grib sommerens mange oplevelser og aktivitetsmuligheder i SydkystDanmark

Aktiviteter og events i SydkystDanmark

Grib sommerens mange oplevelser og aktivitetsmuligheder i SydkystDanmark

Aktiviteter og events i SydkystDanmark

Der venter mange oplevelser på en tur til Sydsjælland og Møn, og det er både om I er til natur, sjov med ungerne, kunst og kultur eller gastronomi. Er det unikke naturoplevelser, der trækker, så glæd jer til Møns Klint, den betagende stjernehimmel over Nyord og Stevns Klints fantastiske historie. Er det kulturelle oplevelser, I kigger efter, så tag på galleri-turné eller fyr den af på en sommerens mange udendørs koncerter. Eller kom tæt på Danmarkshistorien på Danmarks Borgcenter eller ved besøg på en af områdets mange herregårde. Grib for jer af sommerens alsidige eventprogram med alt fra Open Air koncerter og kammerfest til hyggelige markedsdage og livlige byfester. Rigtig god fornøjelse og velkommen til!

Fransk forår i Præstø
Fransk Forår i Præstø. Foto: Kim Matthai Leland

Aktivitetskalender: Det sker - måned for måned

Sydsjælland og Møn byder velkommen til en lang række events for både børn og voksne. Besøg vores eventkalender og find jeres egne favoritter. 

Gavnø Classic Autojumble

Årets top 7 events

Der er altid noget at komme efter på Sydsjælland og Møn. Her er fem unikke oplevelser, der er en rejse værd i sig selv! Oplev fx Gavnø Classic Autojumble med flere hundrede veteranbiler fra nær og fjern.

CulturePoint

Bliv rigere på kultur

Få særlige tilbud og store rabatter på alt inden for kultur, natur, kroer, restauranter og overnatning på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster. Tilmeld dig kulturfællesskabet CulturePoint!

Koncert under åben himmel / Fotograf: Lise Nygaard

Sommerkoncerter

Har I lyst til at fyre den af sammen med en masse glade mennesker, så tag med til en af sommerens mange koncerter i SydkystDanmark. 

Karrebæksminde Kanal

Mere inspiration til ferien i SydkystDanmark

Få mere inspiration og læs mere om ferie på Sydsjælland og Møn her. Med alverdens muligheder, attraktioner og andet, er her noget for enhver smag!

Download og bestil materiale

Her kan du downloade vores katalog, et kort over SydkystDanmark og vores Travel Magazine - kortet og magazinet kan du ligeledes bestille