Gavnø Classic Autojumble

Årets top 7 events i SydkystDanmark

Der er altid noget at komme efter på Sydsjælland og Møn. Oplev fx Danmarks hårdeste og nok smukkeste off-road stævne, der bliver afviklet ved Møns Klint eller besøg Vordingborg Festuge og nyd den gode stemning sammen med en masse fed musik.

1. Dannebrog fylder 800 år

Verdens ældste flag, Dannebrog fylder 800 år. Det bliver fejret i stor stil med en kæmpe byfest i dagene den 13. – 15. juni i Vordingborg by og omkring Danmarks Borgcenter. Festens højdepunkt ligger på Valdemarsdag den 15. juni, som eftersigende skulle være den dag Dannebrog faldt ned fra himlen i 1219. Her får Vordingborg besøg af H.K.H. Kronprins Frederik som vil være med til fejringen! Læs mere her. 

Gåsetårnet, Vordringborg 

2. Åbning af Tårnet på Camp Adventure

Den 31. marts 2019 er åbningsdagen for det spektakulære Tårn på Camp Adventure! Det bliver nu muligt at nyde den vilde udsigt ud over trækronerne fra Sjællands højeste punkt i det spiralformede tårn med en højde på 45 meter. 

Læs mere her.

Tårnet Camp Adventure

 

3. Gavnø Classic Autojumble – Concours de Charme

Den 16. juni 2019 kan I opleve Danmarks største veteranbilshow. Det finder sted i den smukke park ved Gavnø Slot. Blandt de over 1.000 køretøjer, der er med ved showet, vil der foruden mange klassiske køretøjer, også være sportsvogne og forskellige brand- og militærkøretøjer. Udover de mange flotte biler, vil I også møde flot udklædte personer til ”Concours'en”, hvor det gælder om at have tøj på, der matcher bilens karakter og alder. En underholdende dag i smukke omgivelser.
Læs mere på www.gavnoe.dk

Gavnø Autojumble

4. Karrebæksminde Triatlon

Den 1. juni 2019 kan I opleve eller deltage i et af de mest populære triatlonstævner i Danmark. I det skønneste fiskerleje finder Karrebæksminde Triatlon nemlig sted - Sydsjællands største triatlon stævne og en kvart jernmand for alle der er klar på en udfordring! 

Svømmeruten foregår langs den skønne badestrand, cykelruten løber langs de smukkeste bakkede veje med gule kornblomster, og løberuten vil give indtryk af sommerlandskabet i og omkring Enø!

Læs mere her.

Karrebæk Tri

5. Tirsdagsmarkeder i Stege

Første tirsdag i juli og de følgende fem tirsdage kan I opleve det populære tirsdagsmarked i Stege, hvor der ikke kun er mulighed for at gøre en god handel, men også bliver budt på underholdning, hestevognskørsel, kunst i strædet, madboder og meget, meget andet. Med andre ord en underholdende dag for hele familien. 

Tirsdagsmarked

6. Herluftsholm Fantasy Bogmesse

19. og 20. oktober kan fans af fantasy-genren få deres lyst styret, når portene slås op på Herlufsholm Kostskole til den årlige – og Danmarks eneste – fantasy bogmesse. I de historiske bygninger kan I møde forlag, forfattere, rollespillere og læsere, der alle har hang til fantasifulde fortællinger. 
Læs mere om bogmessen på www.fantasybogmesse.dk   

Herlufsholm Fantasy Bogmesse

7. Vordingborg Festuge

Fra 8. til 13. juli er der kæmpe byfest i Vordingborg med en stribe gratis-koncerter på programmet. Glæd jer til seks dage med god stemning og underholdning for hele familien. 
Læs mere på www.vordingborgfestuge.dk   

Vordingborg festuge

Del denne side