SydkystDanmark
SUP ved Stevns Klint

Danish SUP Tours 2021 kommer til Stevns Klint

Den 5. og 6. juni indtager massevis af SUP-boards Stevns, når Rødvig for første gang nogensinde skal være vært ved Danish SUP Tours 2021. Her får du den helt unikke mulighed for at padle på en rute i ét af Danmarks blot syv områder, som er optaget på UNESCOs verdensarvs liste: Stevns Klint

Danish SUP Tour 2021som afholdes af Danish Surf og Rafting forbund, består af fem events for både bredden og eliten indenfor stand up paddling – hvoraf det ene event afholdes på Stevns den 5. juni 2021. Det vil være muligt for alle at deltage eller blot opleve det imponerende SUP race, som tilskuer fra toppen af Stevns Klint.

Eventet afvikles i samarbejde med den lokale SUP- og surfklub på Stevns LimeLight Boardsport Club og vil med stor lokal opbakning i ryggen være med til at afvikle måske et af de smukkeste SUP events i 2021!

SUP ved Stevns Klint

Tre SUP discipliner

Der vil blive afviklet tre forskellige SUP-discipliner i løbet af weekenden den 5.-6. juni. Har du ikke selv mod på en tur på SUP-boardet, er det også en fantastisk oplevelse, at se på fra strandkanten. 
 

SUP ved Stevns Klint

Vil du være med?

Læs mere og tilmeld dig en af de tre discipliner på knappen her.

         TILMELD DIG HER          

Overnatning

Der er flere muligheder for overnatning på Stevns. Det anbefales at booke snarest, da der er en begrænset kapacitet.