SydkystDanmark
Cyklister og køer på Møn

Cykling på Sydsjælland og Møn

Oplev SydkystDanmark på cykel på nogle af destinationens mange afmærkede cykelruter. Her er både rundture, som nemt kan klares på en enkelt dag og lang-ture, der kræver overnatning undervejs. - Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark!

Aborrebjerg på Møn

På cyklen kommer du tæt på

Sadel op og lad op! Slip tankerne fri og oplev SydkystDanmarks storslåede natur fra en cykelsaddel. Stig på cyklen og kør langs kysten, langs klinterne og ud i skovene. Kør gennem byer, forbi fine slotte og hyggelige gårdbutikker. Stop op og nyd øjeblikket!

Venner på cykel

Lokale gårdbutikker på vejen

En cykelferie på Sydsjælland og Møn er en meget populær og oplagt måde at indtage området på, for her kommer I helt tæt på oplevelserne og kan altid stoppe op, når der er noget, der frister. Det kunne fx være en af de mange hyggelige gårdbutikker, som I helt sikkert vil passere undervejs. Her kan I få et velfortjent hvil, mens I smager på varerne. Måske tilbydes selv-pluk, og så er det bare med at tage den oplevelse med. Ikke mindst hvis der er børn i selskabet.

Tag langs panoramaruterne, test jer selv på mountainbikeruterne i Fruens Plantage i Næstved eller Klinteskoven på Møn, eller tag familien med gennem mindre kuperede områder, hvor børnene også kan være med. Skab øjeblikke, minder og oplevelser sammen i SydkystDanmark.

Svinø Strand

Overnat i nærheden

Nyd naturen og hinanden. Tag en overnatning midt i naturen - fx på Camp Møns Klint, hvor I kan campere tæt på Møns Klint. Overnat midt i den danske natur med næsten uanede muligheder for unikke naturoplevelser. 

Camping på Møns Klint