Næstved

Fra moderne handelsby til idyllisk fiskerleje

Tirsdagsmarked i Stege

Byer på Sydsjælland & Møn

Er du til shopping, kultur, historie, aktiv ferie eller badeferie så kan du finde den helt rette by på Sydsjælland & Møn. Her finder du charmerende byer med hver deres dna. Ens for dem alle er, at de er fulde af spændende oplevelser for den nysgerrige besøgende. 

Næstved

Foto: Tage Klee

Karrebæksminde by

Karrebæksminde er en charmerende by der, især om sommeren, viser sit fulde potentiale. Byen er helt sin egen – en blanding af lystbådehavne, fiskeri, skønne sandstrande samt spisesteder og aktiviteter til alle aldre.

Stege

Stege er en af Danmarks ældste købstæder og bærer præg af middelalderen, så vel som mere moderne tider, som gør byen til en interessant og smuk by at gå på opdagelse i.

Vordingborg

Foto: Per Rasmussen

Rødvig

Rødvig by er unik for sin historie og sit charmerende havne- og byliv. Her kan man lade sig betage af både byens og naturens historie og udvikling.

Præstø

Præstø by er en idyllisk perle tæt på kysten lige ud til Præstø Fjord. Byen har en særlig charme, som skal opleves helt tæt på. Den smukke by er kendt for markedet Fransk Forår og den flotte kirke midt i byen.

Store Heddinge

Store Heddinge er en hyggelig købstad, der med sine smukke gamle bygninger, gågade og byens torv, sætter rammen for en hyggelig dag med shopping og god mad i fokus. Byen byder på et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter og en god personlig betjening fra de lokale.

Faxe By

I Faxe, der ligger på kanten af det 63 millioner år gamle koralrev Faxe Kalkbrud, kan I kombinere en ekstraordinær naturoplevelse med shopping i bymid...

Haslev

Haslev er en lille, hyggelig stationsby omgivet af et smukt herregårdslandskab med flere idylliske slotsparker og skove lige til at gå på opdagelse i.

Glumsø

Den lille landsby Glumsø ligger ikke langt fra Ringsted omringet af grønne områder, en sød sø og er forbundet med omverden via jernbanenettet.

Faxe Ladeplads

Den ægte sommerstemning finder I i kystbyen Faxe Ladeplads, hvor især området omkring Faxe Ladeplads Lystbådehavn og flere populære badestrande langs ...