Bryllup i SydkystDanmark

Foto: Sla Karvounis

Hold bryllup i SydkystDanmark. Her er der rig mulighed for at skabe de perfekte rammer på jeres store dag. Udforsk siden og se hvad Sydsjælland og Møn har at tilbyde.

Drømmen om det eventyrlige slotsbryllup er ikke lang væk med disse slotte og herregårde i SydkystDanmark

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Drømmer I om at holde jeres bryllupsfest på en lokation i fantastiske omgivelser med den smukkeste udsigt til vandet? Så klik videre her og se mulighederne for bryllup ved vandet

Foto: Tage Klee

På Jungshoved Præstegård finder I de mest idylliske omgivelser med mulighed for vielse ved vandkanten, i den hyggelige præstegårdshave eller indendørs i de vsmukke, romantiske lokaler.

Bliv viet i unikke og historiske rammer i Højerup Gamle Kirke, som ligger helt ude på kanten af Stevns Klint - et af UNESCO Verdensarvs mest fantastiske steder. 

Brug for en bryllupsplanlægger?

I SydkystDanmark har vi to dygtige bryllupsarrangører, der kan hjælpe jer med at holde styr på alle detaljerne, så den store dag kan nydes uden bekymringer.

Find den perfekte kirke

Find den perfekte kirke til at danne rammerne for jeres vielse

Bryllupslokationer i SydkystDanmark

Leder I efter det helt perfekte sted til at holde jeres bryllupsfest på Sydsjælland & Møn, så find inspiration her!

Er I ikke bosat i Danmark, men vil I gerne giftes her?

For ikke iboende personer kan det være svært at navigere rundt i regler og retningslinjer for at blive gift i Danmark. For vores udenlandske gæster er det også muligt at blive gift i de smukke omgivelser, som Sydsjælland og Møn byder på.

Læs mere her og få styr på alle detaljerne om jeres bryllup i Danmark.