Bike Friends Logo med baggrund

Bliv "BikeFriend" i SydkystDanmark

Foto: Travel Dudes/VisitSydsjælland-Møn

Konceptet "BikeFriends" er for alle, som ønsker at vise, at her er cykelgæster ekstra velkomne. Her får vores cykelgæster adgang til vand, pumpe samt god service og vejledning på Sydsjælland og Møn.

Vi er vilde med vores cyklende gæster, og vil gerne sikre os, at de får den bedste oplevelse i SydkystDanmark. Derfor har vi oprette "BikeFriends". Med et klistermærke, og præsentation på "Denmark By Bike", vil vi signalere, at cykelturisterne er velkomne til at kigge ind. Mærket er samtidig et signal om, at her har man som cykelturist blandt andet adgang til vand, cykelpumpe, kortmateriale, god service m.m.. Læs mere om konceptet nedenfor.

På nuværende tidspunkt er alle SydkystDanmarks turistinformationer "BikeFriends", men der er plads til endnu flere. Det kunne fx være bagere, kiosker, cykelbutikker, attraktioner og andre steder, hvor cykelgæsterne kommer forbi. Ønsker du at blive en del af ordningen, kan du kontakte VisitSydsjælland-Møn på info@vism.dk.

Bike Friends i SydkystDanmark

Møder du dette klistermærke på din tur rundt i SydkystDanmark, ved du, at du bag døren finder en lokal ildsjæl, der med glæde vil hjælpe områdets mange cykelgæster. Logoet betyder, at der er adgang til vand, en pumpe, cykelkort og en venlig service.

Krav til Bike Friends

Læs mere om hvad der skal til for at blive Bike Friend, hvad der forventes og hvad du får ud af det.