Gå til indhold

BonBon-Land

Foto: BonBon-Land

Få den sjoveste efterårsdag i BonBon-Land

Kom og få den sjoveste efterårsdag hos os i BonBon-Land. Kom og oplev BonBon-Land i den helt særlige Halloween-stemning. Børnene kan gå Trick or Treat, tælle græskar i Græskarjagten, gå en tur på vores nye kirkegård og løse kirkegårdsmysteriet - eller blot prøve Den Skøre Skildpadde eller en af de andre forlystelser. I parken kan du også prøve et af de fire spøgelseshuse, hvor der er gys til både de modige og de mindre modige.

BonBon-Land åbner Halloween lørdag den 1. oktober og har åben alle weekender i oktober og HELE efterårsferien

Her er dagens program:

Kl. 10.00: Parken åbner og byder velkommen til nye gys
Kl. 10.00: Trick or Treat
Kl. 10.00: Kirkegårdsmysteriet
Kl. 10.00: Græskarjagten
Kl. 11.00: Spøgelseshusene åbner *
Kl. 16.00: Forlystelserne lukker
Kl. 16.30: Spøgelseshuse lukker
Kl. 17.00: Vi siger tak for i dag.

*Cirka kl. 13.30 til cirka 14.00 holder vores skuespillere pause og dermed er spøgelseshuse midlertidigt lukkede

Foto:BonBon-Land

Halloween Special | Viggos Slagtehus

I år byder parken også velkommen til det mest uhyggelige spøgelseshus nogensinde i form af årets NYHED, der er lavet i samarbejde med Dystopia. Det er en oplevelse til de allermodigste og måske vil du aldrig se med samme øjne på vores (nu uhyggelige) Viggo Vildsvin igen.

Viggos Slagtehus åbner som de andre spøgelseshuse kl. 11.00 og koster 25 kr. Billetten kan købes i entreen, Servicecenteret, Annas Mokka eller i det hvide fortelt/køen.

Vi anbefaler ikke, at man sender sine mindre børn i spøgelseshuset alene, ligesom man bør vurdere, om de er klar til en så uhyggelig oplevelse.

OBS! Der er strobelys. 

Halloween i BonBon-Land

Foto:BonBon-Land

Årets sjoveste dag

Den sjove og grønne forlystelsespark byder som altid på masser af forlystelser til børn i alle aldre. Til de mindste er Leofarterne med flere nye biler, Ormen og Sprutten, mens de modige voksne og større børn kan prøve Danmarks vildeste Svend Svingarm, Hankatten eller Vildsvinet. På de grønne arealer kan I slå jer ned og holde en pause ved de mange bord-bænke sæt, eller I kan besøge vores spisesteder eller måske Isslottet. Slottet frister blandt andet med slushice, klassisk softice eller den nye vilde is; ”Vildsvinet”. Eller hele familien kan prøve nordens længste raftingbane sammen.

hvis du vil give dine børn den sjoveste sommer, så tag en tur i BonBon-Land i 2022. I BonBon-Land er alle kørende forlystelser gratis, når du først har betalt entreen. Børn under 90 cm er som altid gratis.

Velkommen til en skøn og sjov sommer i vores forlystelsespark – og husk, dine børn ville vælge BonBon-Land.

Foto:VisitSydsjælland-Møn

Tre sjove fakta om BonBon-Land

1. Alle forlystelserne er opkaldt efter en fiktiv figur. Du kan blandt andet møde Henry Hundeprut, Svend Svingarm og Anna Albatosse. 

2. Når først entréen er betalt, er alle forlystelserne gratis. Børn under 90 cm er som altid gratis.

3. Hvert år sælges der mere end 60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser (svarende til én lang pølse på 25 kilometer)

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Landevejen

4684

Koordinater

Længdegrad : 11.860773

Breddegrad : 55.259329

Max 30 minutter fra BonBon-Land

Liste
Kort
Gavnø Go Fly
Foto: Mads Tolstrup

Gavnø Go Fly

Gavnøs smukke trætopbane Gavnø Go Fly er klar til alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne. Et oplagt udflugtsmål med børnebørnene, foreningen eller pe...

Læs mere
Paradehuset
Foto: Destination SydkystDanmark

Paradehuset

Husets historie

Verdensudstillingen i London i 1851 sendte en inspirationsbølge gennem Europa, med sit imponerede væksthus "Crystal Palace". I den sidste halvdel af det 19. århundrede opførtes en del g...

Læs mere
Rundfart Friheden
Foto: Destination SydkystDanmark

Rundfart Friheden

M/S Friheden er et hyggeligt skib som ligger i Næstved havn. Som det fremgår af fartplanen, sejler vi ud 2-7 dage om ugen og kan tilbyde diverse menuer eller lettere anretninger, som passer til det se...

Læs mere

Share your wonders: