BonBon-Land

Foto: Bonbon-Land

BonBon-Land er kendt af børn og barnlige sjæle i hele landet, og det er med god grund! De omkring 60 forlystelser har haft adresse i Holme-Olstrup på Sydsjælland i mere end 27 år og er dermed en del af manges barndomsminder!

BonBon-Land blev indviet i 1992, hvor bolsjemager Michael Spangsberg havde fået ideen til de nu velkendte slikvarianter som "mågeklatter", "hundeprutter" og "rådne fisk". 

Oplevelser for hele familien!

BonBon-Land har så mange forlystelser, at I knap kan nå dem alle på én dag. Og det er heller ikke meningen! Forlystelsesparken har nemlig mere end 130.000 m2 med omkring 60 forlystelser, små og store legepladser, restauranter og meget mere. 

Hygge på højt plan!

I BonBon-Land er der plads til alle - selv hunden må komme med. BonBon-Land ligger ikke langt fra Næstved, og når I har parkeret bilen mellem træerne på den store parkeringsplads og betalt indgangen, er alle forlystelser gratis. Forlystelsesparken har også Danmarks eneste VR-rutchebane, Viktor Vandorm, som viser en hemmelig verden bag virtual-reality brillerne, mens I suser afsted i rutchebanens mange sving og bakker

Tre sjove fakta om BonBon-Land

1. Alle forlystelserne er opkaldt efter en fiktiv figur. Du kan blandt andet møde Henry Hundeprut, Svend Svingarm og Anna Albatosse. 

2. BonBon-Land har vejrgaranti! Hvis du køber en billet til en fastsat dato og klikker "Tilføj Vejrbillet", så kan du frit benytte billetten en valgfri dag inden for syv dage.

3. Hvert år sælges der mere end 60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser (svarende til én lang pølse på 25 kilometer)