Skal vi helt ned i gear!

Mødedestination SydkystDanmark

Hvor kan du booke en herregård, stå op med udsigt direkte til havet og teambuilde midt i et stykke danmarkshistorie?
Det kan du i Mødedestination SydkystDanmark. Et attraktivt og grønt hjørne af Danmark med alle moderne faciliteter til dit møde.

Vi tilbyder rammerne til koncentration, kreativitet - og til at koble af. Og vi tilbyder en lang række af professionelle aktører, der hver især har specialiseret sig i møder og konferencer med alt hvad det indebærer fra AV-udstyr til komfortable og veludstyrede lokaliteter.

Kun omkring en times kørsel fra København.

Naturoplevelser på Sydsjælland og Møn
moede-konference-kursus-lokale-hotel-kirstine

Hvorfor vælge Mødedestination SydkystDanmark?

Vi har et stort og varieret udbud af møde- og konferencefaciliteter. Fra stemningsfulde slotte og herregårde til topmoderne hoteller og hyggelige kroer. Vi har også et sted til jer. 

stevns-klint-hav-baad-tage-klee

Store naturoplevelser til forandring og nytænkning

Brug det unikke og fold potentialet helt ud. Grib stemningen i suget på klinterne ved Møns og UNESCO verdensarven på Stevns. Og lad den salte luft fra de kystnære omgivelser give plads til nye tanker.

klinten_hotel_og_konference_-_seaside_vaerelse

Sov godt og stå op til frisk luft og skøn natur

Lad jer ikke begrænse af at skulle ud og hjem samme dag. Mødedestination SydkystDanmark råder over gode venues, der tilbyder både mødefaciliteter, overnatning og tid til frisk luft.

naesbyholm-slot-moede-kursus-konference-endagsmoede-sydkystdanmark

Når endagsmødet skal være noget særligt

Kystnær natur og fredfyldte landskaber skaber perfekte rammer, når endagsmødet skal være noget særligt. Find det helt rigtige mødested, der matcher jeres specifikke behov.