Ferie med vennerne eller din udkårne

Tid til hinanden

Ferie med vennerne eller din udkårne

Ferie blandt voksne i SydkystDanmark

I SydkystDanmark er der plads til samvær, ro og udfoldelse. Har I som venner eller par, behov for en pause fra hverdagen? Tag til Sydsjælland og opdag den mest betagende natur, unikke oplevelser og fantastiske rammer. Her vil I kunne finde tid til hinanden og nyde selskabet, mens I udforsker vores historie. Om så I får oplevelsen til lands, til vands eller fra luften, afhænger af jeres valg. Mulighederne er mange! I skal bare gribe dem og nyde det. Her på siden finder I inspiration til naturoplevelser, kulturoplevelser, aktiv ferie og meget mere.

Her begynder historierne! Velkommen.

Oplevelser i fokus

I SydkystDanmark er der masser af oplevelser og tilbud til jer. I vores skønne del af Danmark finder I en rig natur, børnevenlige strande, en masse sjov kultur, samt meget andet. Og der skal selvfølgelig være tid til hygge og sjov, så vi har også lavet en oversigt over gratis oplevelser og de hyggelige steder I finder i destinationen. 

Her samler vi de temaer og oplevelser, som vi tror kunne være interessante for jer. Dyk ned og se mulighederne!

Secret Escapes - Den Udforskende Parweekend

Gode tips og råd til en weekend i SydkystDanmark for dig og din partner. En kæresteweekend udover det sædvanlige!

Kvalitetstid

SydkystDanmark vil gerne gøre noget særligt for jer! Når I besøger os, er det vigtigste at I får en god oplevelse og nyder tiden her. Gennem disse oversigter med restauranter, caféer og overnatning kan I finde frem til netop jeres behov. 

Mulighederne er mange, men uanset hvor I vælger at overnatte eller spise, vil I blive taget godt imod af de dygtige og søde værter. I kan godt glæde jer!