Muligheder, oplevelser og ren hygge

Familieferie når det er bedst

Muligheder, oplevelser og ren hygge

Familieferie i SydkystDanmark

I SydkystDanmark er der aktiviteter og attraktioner for hele familien. Her er natur og kultur for alle. Her er plads til nærvær, opmærksomhed og udfoldelser. Slip hverdagen og giv plads til hinanden, og nyd en skøn ferie med børn på Sydsjælland. Udforsk historien i destinationen til lands, til vands eller fra luften. Mulighederne er mange! I skal bare gribe dem og nyde det. Her på siden finder I inspiration til en skøn familieferie med naturoplevelser, sjove kulturoplevelser, temaparker, gratis oplevelser og meget, meget mere.

Her begynder historierne! Velkommen.

Oplevelser i fokus

I SydkystDanmark er der masser af oplevelser og tilbud til jer. I vores skønne del af Danmark finder I en rig natur, børnevenlige strande, en masse sjov kultur, samt meget andet. Og der skal selvfølgelig være tid til hygge og sjov, så vi har også lavet en oversigt over gratis oplevelser og de hyggelige steder I finder i destinationen. 

Her samler vi de temaer og oplevelser, som vi tror kunne være interessante for jer. Dyk ned og se mulighederne!

familieferie-ferie-boern-gratis-oplevelser

Gode tips og råd til hyggelige oplevelser for hele familien

Find inspiration til de bedste is-huse, pizza- og burgerrestauranter, de sjoveste legepladser og meget mere. Klik videre og opdag de små glæder!

Kvalitetstid for familien

SydkystDanmark vil gerne gøre noget særligt for jer! Når I besøger os, er det vigtigste at I får en god oplevelse og nyder tiden her. Gennem disse oversigter med restauranter, caféer og overnatning kan I finde frem til netop jeres behov. 

Uanset hvor I vælger at spise eller overnatte, vil de søde værter altid sætte jer i fokus og sikre at I har det godt. I kan godt glæde jer!