Downloads

Her kan du downloade diverse materialer indeholdende vandreruter, cykelruter, lystfiskerguides og meget andet, som kan gemmes og bruges når du begår dig på Sydsjælland og Møn. Derudover finder du også inspiration til verdens største skattejagt; GeoCaching. 

Her ligger også 2017 kataloget samt vores image katalog, i lettilgængelige filer som kan downloades og bruges til inspiration når du planlægger den næste ferie i SydkystDanmark! 

Aktiv ferie

Er I også tilhængere af aktiv ferie hvor man kommer ned i gear, og op på den høje klinge, så er Sydsjælland og Møn lige noget for jer! Vi har et bredt udvalg af aktive ruter - om så du er til cykelferie, vandreferie eller lystfisker. Her kan du downloade diverse ruter og guides.

 

Gå på opdagelse

Friluftsguiden byder på endnu flere andre typer ruter, bl.a. til ridning eller med bestemte temaer.
I kan også deltage i verdens største skattejagt med GeoCaching, hvor der på nuværende tidspunkt befinder sig 2.794.980 cacher rundt omkring i verden.
Klik jer videre til deres egne hjemmesider og begynd jeres opdagelse nu!

Geocaching

The Geocaching Logo is a registered trademark of Groundspeak, Inc. Used with permission.

Bestil vores kataloger og destinationskort

Her kan du bestille vores kataloger - dem alle eller blot enkelte af dem, samt et kort over SydkystDanmark. Du har således noget at tage med på turen, som du kan lade dig inspirere af når du befinder dig i SydkystDanmark eller planlægger turen hertil. 

travel-magazine-brochure-katalog

Image kataloget

Imagekataloget er Sydkystdanmarks visitkort udadtil. En eventyrlig fortælling om os og hvad vi står for. Vi glæder os til at kunne dele alle de fantastiske historier med jer! Så husk at download vores kataloger og bliv inspireret til jeres næste rejse!

Læs i SydkystDanmarkkataloget 2017

SydkystDanmark kataloget 2017

Her kan du downloade og læse i vores nye destinationskatalog 2017. Kataloget dækker alle fire samarbejdende kommuner Faxe, Næstved, Stevns og Vordingborg.

Destinationskort 2017

Her kan du downloade og se vores nye destinationskort. Kortet dækker alle fire samarbejdende kommuner Faxe, Næstved, Stevns og Vordingborg.